Skip to content
Log in
Sign up

Для того, щоб використовувати можливості карти по максимуму ви повинні бути в курсі оновлень які відбуваються в нашому інструменті, адже хто перший пристосовується, той забирає найкращі контракти.

Так за останній рік ми зробили 6 ключових оновлень які покликані допомогти вам в процесі продаж:

  • Додали карту тендерів та постійно її оновлюємо. Можливості тендерних робіт дуже недооцінене джерело прибутку. 
  • Значно розширили функціонал використання карти за рахунок збільшення кількості об’єктів, більше об’єктів = більше лідів
  • Пристосували гнучку систему фільтрів, яка дозволяє швидко підібрати об’єкти. Більше не треба перебирати тисячі об’єктів, обирайте лише цільові. 
  • Пропрацювали візуалізацію. Ми довели продукт до зручного використання. Перевіряти об’єкти стало ще легше. 
  • Пропрацювали інтерфейс карти при перегляді з планшетів, тепер наш інструмент більш мобільний, зручно користуватись ним можна не тільки з робочого місця, об’єкт можна перевірити по дорозі до нього.
  • Застосували нейронні мережі для ідентифікації об’єктів. Це дозволило нам збільшити точність та наповненість інформації. Процес перевірки став ще швидшим.

Однак, це ще не все.  

Новий інтерфейс допоможе вам зручніше працювати. Якщо ви хочете бути частиною проекту ми запрошуємо вас до тестування нового інтерфейсу. Це займе у вас 10 хвилин, однак, прикласти руку до амбітного проекту це цікавий досвід. 

 
Записатись на тестування 
Опубліковано 14.04.2021

Дізнайтеся як ми допоможемо вам розширити бізнес

Збільшіть продуктивність свого відділу за допомогою за допомогою інструментів AIMap та почніть продавати та заробляти більше.

Почати роботу